Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2008

Δεν έχετε αρκετά χρέη κυρία μου...

..πώς περιμένετε λοιπόν να σας δώσουμε δάνειο αυτοκινήτου? Βλέπουμε εδώ ότι έχετε μία μόνο πιστωτική κάρτα, την οποία μάλιστα δεν κινείτε πολύ συχνά!
--Μα, χρησιμοποιώ τη debit και πληρώνω πάντα cash!
-Αυτό δεν αρκεί. Καταλάβετε ότι για να σας εμπιστευτούμε πρέπει να ξέρουμε οτι μπορείτε να διαχειριστείτε ανοικτούς λογαριασμούς!
--Μά εχω τόσα χρήματα στην τράπεζα! Και ο μισθός μου...
-Αυτά δεν αρκούν. Ακούστε κυρία μου, για να σας δανείσουμε χρήματα θα πρέπει να δημιουργήσετε χρέη και να τα ξεπληρώνετε με ήπιο ρυθμό. Βγάλτε λοιπόν κι άλλες πιστωτικές κάρτες, βγείτε στα μαγαζιά, ψωνίστε, ξοδέψτε! Είναι ευχάριστο άλλωστε! It's fun!

7 σχόλια:

7Demons είπε...

Αυτός ο παραλογισμός,μόνο στην Αμερικάνικη νοοτροπία μπορεί να υπάρξει...

σοκολάτα πορτοκάλι είπε...

Με αντίστοιχες μεθόδους χρεoκόπησαν τόσες εταρείες αυτές τις μέρες!

Dr_MAD είπε...

αυτό ήταν το υπονοούμενο και μας το λες με σχόλιο! :-P

Mr.Di είπε...

εγώ έχω, έχω πολλά, πάρα πολλά. Τι αυτοκίνητο μου δίνουν;

John D. Carnessiotis "Asteroid" είπε...

Μαζεύτε τα και πίσω στην πατρίδα σας, Κυρία μου... Εδώ πτωχεύουμε καλύτερα... με ήλιο και με θάλασσα, χαλαρά, γελαστά...
Ακούτε που σας λέω!!!

σοκολάτα πορτοκάλι είπε...

ΜΑντούλη, τι μου χεις κάνει! Πολεμάω να θυμηθώ ποιός ελεγε την ατάκα "το πιασαμε το υπονοούμενο?" και δεν μπορώ... Μήπως ήταν ο ...φτου φτου, μπρρρρ... Καρατζαφέρης σε κάτι τηλεοπτικές εκπομπές?
Τεσπα...
Ε ναι ρε γμτ! Στον αέρα ζει ο μισός πληθυσμός και στον αέρα δούλευαν οι Fannie Mae & Freddie Mac, η AIG, οι Lehman bros και ποιος ξέρει πόσες ακόμα θα καταρρεύσουν!

Εσεις MrDi θα εχετε τη μοναδική ευκαιρία να πάρετε το διαμάντι της αμερικάνικης αυτοκινητοβιομηχανίας! Δυνατό σαν τανκ! "Πίνει" βέβαια λίγο παραπάνω αλλά δεν πειράζει... we live large βρε αδερφέ!

Αχ, Άστερ! Επιστροφή δεν αναμένεται, προς το παρόν!
...βέβαια, όπως ξέρεις, δεν υπάρχουν μόνο μειονεκτήματα εδώ στα δυτικά!..

Mr.Di είπε...

δε το θέλω, δε το θέλω, δε το θέλω. Σιχαίνομαι ότι είναι τζιπ ή σαν τζιπ, χώρια που αυτό έχει και μικρή καρότσα και μου θυμίζει το αγροτικό του πατέρα μου