Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Μαργαριτάρι

Απεργούν οι βυτιοφορείς... δηλαδή αυτοί που κουβαλούν ένα βυτίο στην πλάτη?..

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Μα τι πίνει?

"Δείχνουμε ότι τα θηλυκά έφηβα ζώα έχουν εντονότερα συμπτώματα καταθλιψης μετά από βραχυχρόνια στέρηση νικοτίνης, γεγονός που συμφωνεί με τη βιβλιογραφία της ανθρώπινης κατάθλιψης.
Επίσης δείχνουμε ότι στα αρσενικά ζώα συμπτώματα κατάθλιψης εμφανίζονται μετά από μακροχρόνια στέρηση νικοτίνης, επίσης σε συμφωνία με τη βιβλιογραφία.
Επιδημιολογικές μελέτες είναι απαραίτητες προκειμένου να επιβεβαιωθεί ή να απορριφθεί η υπόθεσή μας."

Μα πάρε μια απόφαση βρε χριστιανέ μου! Συμφωνούμε ή όχι με τη βιβλιογραφία?

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κόψω το τσιγάρο αγόρασα έναν ροζ κουμπαρά στον οποίο πρσοθέτω 5 δολλάρια για κάθε Σαββατοκύριακο που δεν καπνίζω και άλλα 5 αν καταφέρω να μείνω στα τρία τσιγάρα/μέρα τις καθημερινές.
Πάω να πάρω τσιγάρα!

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Παράκεντροι

Η 17 Ν ήταν ήρωας με αντιδικτατορική αύρα.
Χαρήκαμε όταν χτυπήθηκαν οι δίδυμοι πύργοι και πέθαναν 3000 άνθρωποι γιατί έτσι την "πάτησε" η Αμερική.
Επευφημήσαμε τις ακρότητες του Δεκ 2008 και δείξαμε κατανόηση για τα χαμένα στο διάστημα "παιδιά" που ρήμαξαν την πόλη μας.
Κατηγορήσαμε τη Μαρφίν όταν κάηκαν οι τρεις από τη μολότωφ.

O Σ. Γκιόλιας, θεός σχωρέστον, είναι "παιδί" του Τριανταφυλλόπουλου και του Αναστασιάδη, αμφότεροι μπουμπούκια και λατρεμένοι από τους Ελληνες, και συνεπώς παιδί της Ελλάδας. Οι μισοί τον έχουν κάνει ήρωα και οι άλλοι μισοί λένε και ξαναλένε τι ανήθικος που ήταν.
Ενώ είμαστε ο λαός που "τα ξέρει όλα", κανείς δε μιλάει για τους δολοφόνους του.

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Μα έχει τίποτε δικό της? Θα πάω να τη δω.



Κάτι μεταξύ Μαντόνα, Ace of Base, Φριτζ Λάνγκ και Ζαν-Πιέρ Ζενέ.




Στο προηγούμενο επεισόδιο (Paparazzi) η Γκάγκα σκοτώνει το φίλο της επειδή εκείνος αποπειράθηκε να τη σκοτώσει. Εδώ, Γκάγκα και Μπιγιόνσε παιρνουν το αίμα τους πίσω, ως γνήσιες Αμερικανοπούλες. Στο 4:32 tribute στον Michael Jackson. Η φυλακή θυμίζει Αλμοδόβαρ.

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Ρατσισμός κι Ασχετοσύνη

Δεν είστε επιτυχημένοι, δεν ειστε Hollywood, ειστε Bollywood! είπε σήμερα ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος απευθυνόμενος στην κυβέρνηση.

Προ καιρού, δημοσιογράφος είχε χρησιμοποιήσει τη φράση "έκανε τον κινέζο" σε ρεπορτάζ σχετικό με τις επενδύσεις της Κίνας στον Πειραιά.

Κάθε πρωί οι Λυριτζής και Οικονόμου κάνουν κι από ενα σεξιστικό σχόλιο.