Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

New Year's resolution

Go paperless!!!

Kapou 30 sakoules skoupidia petaksa autes tis meres... Oses kai oi koutes twn bibliwn mou.

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Τελικά θα έρθει το salvation army στις 21 Δεκεμβρίου να πάρει έπιπλα, κουζινικά και ρούχα.

Χτες έκανα το τελευταίο μου πείραμα, που ίσως είναι και το τελευταίο της ζωής μου, και μετά το γιόρτασα μόνη μου με νερό Evian και Glaceau Smart Water! Μιλάμε για ακραίες καταστάσεις.

ΚΚΕ Generator: 4 ρόλοι και 13 λειτουργίες αρκούν για να γεννήσουν άπειρες μυθικές δηλώσεις του ΚKE, με απλά κλικ στο "reload page".

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

30 + 5

Σε 30 μέρες φεύγω από το εργαστήριο, μένω για τρίτη φορά στη ζωή μου χωρίς ούτε ένα κλειδί, και οδεύω προς τη δέκατη (10) μετακόμιση.

Προσπαθώ να δώσω κάπου τα έπιπλα, κουζινικά, ηλεκτρικά που δε θα πάρω μαζί μου.
Το local charity δέχεται μόνο καινούρια αντικείμενα.
Η ελληνική εκκλησία έχει ένα filoptocho με σποραδικές δράσεις για τους μή έχοντες αλλά με συστηματική ενίσχυση της εκκλησίας.
Η μία καθολική εκκλησία δέχεται χρήματα και αυτοκίνητα, η άλλη δέχεται και ρούχα, είδη σπιτιού κλπ (ό,τι περισσεύει το πουλάει. έχει 3 thrift stores).
Ο αμερικάνικος στρατός και οι βετεράνοι του έχουν πάρα πολλά τεράστια κουτιά παντού και δέχονται οτιδήποτε (με ιδιαίτερη προτίμηση στα κινητά τηλέφωνα).
Στο διπλανό χωριό υπάρχει ένα hospice, ένα μέρος σα νοσοκομείο όπου πάνε οι άνθρωποι για να πεθάνουν (για να μην μένουν στα κανονικά νοσοκομεία), το οποίο δέχεται χρήματα και μετοχές.
Το ψάξιμο συνεχίζεται.