Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2008

Aν υποψιαστώ ότι ...

... την Τρίτη θα ψηφίσουν τον κυριούλη που θα κόψει όλα τις κρατικές δαπάνες πλην των στρατιωτικών και την καυτή κυρία που νομίζει ότι έχει εμπειρία στην εξωτερική πολιτική επειδή βλέπει από το σπίτι της Ρωσία... θα φρίξω και μάλλον θα μετακομίσω στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού!.... γιατί όπως και να το κάνουμε ειναι κωμικοτραγικό να λένε οτι CNN ειναι τα αρχικά του ...Communist News Network!!!

5 σχόλια:

Mr.Di είπε...

μμμ μάλλον δεν θα συμβεί αυτό και κρίμα που θα χάσετε την ευκαιρία να μετακομίσετε στην εδώ μεριά του Ατλαντικού και μάλιστα στη μόνη χώρα του πλανήτη όπου οι τράπεζες αρνούνται την κρατική βοήθεια, διατηρούν, σε κάθε μορφής δανεισμό, διπλάσια επιτόκια από οποιαδήποτε άλλη, η βενζίνη εξακολουθεί να μη πέφτει γιατί μάλλον όταν πέφτει η τιμή του δεν είναι πια χρηματιστηριακό προϊόν, ο ήλιος, προβοκάτορας και αντιδραστικός πάει κόντρα στις ταλαίπωρες πετρελαικες εταιρείες και κρατάει το θερμόμετρο στους 25 βαθμούς, οι πολιτικοί των μεγάλων κομμάτων ασχολούνται με τις τοποθετήσεις επι της διαδικασίας από τα χρόνια που ήταν φοιτητές, οι των μικρών κι αριστερών χαίρονται να υποστηρίζουν ως προοδευτικές απαρχαιωμένες αντιλήψεις για τα περισσότερα θέματα κι ο ολυμπιακός παίρνει σταθερά το πρωτάθλημα είτε εντός είτε εκτός οικονομικής κρίσης προφανώς γιατί ο γαύρος παραμένει μια σταθερή αξία για φτωχούς και πλούσιους
Καλημέρα και καλή ψήφο!

σοκολάτα πορτοκάλι είπε...

Πραγματι... δε συνεβη :))
Οχι οτι η διαφορά ήταν και τόσο μεγάλη... 48 εκατομύρια ψήφοι ο κυριούλης και 52 εκατομύρια ο υποσχόμενος την αλλαγή.
Που μεταφράζονται σε 160 εκλέκτορες για τον έναν και 350 για τον άλλον.
Τετοια ενισχυμένη αναλογική δεν την είχα φανταστεί!

7Demons είπε...

Όπως θα έλεγε και ο Αστεροειδής,είναι ένα μεγάλο βήμα ή εκλογή Αφροαμερικανού προέδρου.

Εμείς πάλι,γιατί κρατάμε μικρό καλάθι,ε?
(οκ,τουλάχιστον δεν μας πιάνει πανικός πλέον από τον κίνδυνο να είχε εκλεγεί η μοβόρα,αμόρφωτη, αλασκανιανή καραβλαχάρα).

7Demons είπε...

Εαν υποψιαστούμε ότι τό΄χεις κάνει κι εσύ το blog σου "περνάμε και γράφουμε μια φορά το μήνα" και επιπλέον ότι το Ελλάδα θα το δεις μόνο για 1 week(κάτι τέτοιο πήρε το αυτάκι μας),θα αρχίσουμε τις τσαντίλες και τις φωνές.

Σμούτς!

σοκολάτα πορτοκάλι είπε...

Λείπαμε καλά μου Επτά, ταξίδι για δουλειές και δημοσιες σχέσεις!
Ναι, ναι, η φήμη αληθεύει... Βλέπω κάποιο πουλάκι μίλησε!!!
1 week μόνο... Σνιφ, κλαψ, λυγμ...