Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Αποφάσεις

Και ρωτώ: παραμένω στο βροχερό Λονγκ Άιλαντ, κοντά στην αγαπημένη Νέα Υόρκη, γεμάτη παραγωγικότητα και ζωντάνια ή μετακομίζω στα μελαγχολικά και αβέβαια Ιωάννινα?


"http://"

5 σχόλια:

an205 είπε...

δύσκολα μου βάζεις τώρα....

σοκολάτα πορτοκάλι είπε...

Καλημέρα an205!
να σαι καλα!!!

glenn είπε...

Πλάκα κάνεις...
Παραμένεις εκεί που είσαι βέβαια!

σοκολάτα πορτοκάλι είπε...

Ναι...

1. Οι αποφάσεις παίρνονται απο δύο άτομα και οι προτεραιότητές τους είναι διαφορετικές. Τελικά βέβαια ο καθένας επιλέγει εκεινο που κατα βάθος επιθυμεί ή εκείνο που μπορεί να πραγματοποιησει τη δεδομένη στιγμή.

2. Η Ελλάδα ειναι όλα αυτά που γραφεις στο ποστ σου, συμφωνώ. Μια χρεοκοπημένη χώρα. Αλλά εκεί χρεοκοπείς με ζέστη, φραπέ και καρπούζι ενώ εδώ με στρεςς, ΠΟΛΛΗ δουλειά και ψυχοφάρμακα. Ισως χρεοκοπείς με διαφορετικό τρόπο, σε διαφορετικούς τομείς αλλά κάποιο τίμημα πληρώνεις και εδώ.

Εδώ μαθαινεις από παιδάκι την αξία του individual. Αυτό σε δυναμώνει πολύ αλλά ταυτόχρονα σε απομονώνει από τους άλλους.

3. Αν καταφερα κάτι άξιο λόγου εδώ, το οφείλω εν μέρει στην Ελλάδα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ούτε να γινόμαστε αχάριστοι.

4. Η Αμερική δεν ειναι Ευρώπη, δεν είναι Ελβετία ούτε Ολλανδία. Τους χωρίζει ενας ωκεανός νερού και ένας ακόμα, πολιτισμού.
Ούτε η Ελλάδα είναι Ευρώπη βέβαια.

5. Καλημέρα!

John D. Carnessiotis "Asteroid" είπε...

Προσυπογράφω...
Η Αμερική μπορεί να είναι (και είναι πράγματι!)υπέροχη - αλλά όχι για όλους. Για τους περισσότερους - και, επ' εχάτοις, ΚΑΙ για τους Αμερικανούς! - μπορεί να είναι καιπάρα πάρα πολύ δύσκολος τόπος!

Σ' ό,τι αφορά τα Ιωάννινα, είναι μια εκπληκτική πόλη. Μελαγχολική; Ίσως... αλλά με μια πολύ καλή και δημιουργική έννοια.
Και χαλαρή αρκούντως...
Και, επίσης, μπορεί να έχεις για παρέα την μεγάλη μου κόρη!
;-)