Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Άθλιοι, τερμίτες, μικρόμυαλοι

Οι συνδικαλιστικές παρατάξεις δεν κατόρθωσαν να συνεννοηθούν ακόμη και να πάνε στο υπουργείο Εργασίας. Η αρχή έγινε με το ΠΑΜΕ (ΚΚΕ) και την Αυτ. Παρέμβαση (ΣΥΝ) οι οποίες αρνήθηκαν να μετάσχουν στην εργατική αντιπροσωπεία, ενώ χθες το μεσημέρι, λίγη ώρα πριν από το ραντεβού στο υπουργείο Εργασίας, μετέβαλε στάση και η ΔΑΚΕ. Πριν από την άρνηση της συντηρητικής συνδικαλιστικής παράταξης είχε προηγηθεί η δήλωση του προέδρου της ΑΔΕΔΥ και στελέχους του ΠΑΣΟΚ Σπ. Παπασπύρου ότι δεν θα συναντηθεί με τον κ. Λοβέρδο. (enet.gr, 04-27-10)

>> ούτε εγώ θα είχα τρομερή κάψα για το Λοβέρδο, αλλά τη μέρα που η χώρα μου έγινε junk credit ίσως να έκανα μια εξαίρεση.

4 σχόλια:

koulpa είπε...

η αλήθεια είναι ότι και το συνδικαλισμό.. όπως και τόσα άλλα τον έχουμε κάνει στα μέτρα μας.. κοντόχονδρο.. :):)
καλησπερούδιαααα :):)

σοκολάτα πορτοκάλι είπε...

πράγματι, κουλπα, δεν υπαρχει οργανωμένος φορέας συγκροτημένης σκέψης που να εχει συγκεκριμένο πλάνο για τον προσανατολισμό της χώρας...

Το κκε μιλάει γενικώς για την πλουτοκρατία που πρέπει να πληρώσει το δάνειο της 19ης μαίου αλλά μέχρι εκεί φτάνει ο λόγος του.

Ο συριζα χαζολογεί για δημοψηφίσματα ενώ το δντ βρισκεται στη χώρα ηδη από τις 10 Απιλίου.

Το πασοκ δεν πειθει κανέναν...

Η νδ ειναι ενα αυτοκαταστροφικό κόμμα που διάλεξε για αρχηγό έναν ανθρωπο που την εβλαψε το παρελθόν(!) και επίσης δεν πείθει γιατί εγκατέλειψε το καράβι...

Οι συνδικαλιστές...

Διάφορες διάσπαρτες φωνές λογικής ειναι μοναχικές και συνεπώς δεν έχουν δύναμη.

Ο κόσμος απλώς περιμένει τι θα του σερβίρουν. Ακόμα κι αυτοί που θα βγούνε στους δρόμους δεν ξέρουν τι ακριβώς πρέπει να γινει για να βελτιωθεί η χώρα και δε θεωρούν τους εαυτούς τους υοχρεωμενους να έχουν κάποια πρόταση.

Ετσι τα βλέπω τα πραγματα από μπόλικα μίλια μακρυά

koulpa είπε...

xaxa φαίνεται απο μακρυά ΄βλέπεις όλη την εικόνα.. καπως έτσι τα βλέπω κι εγώ.. παλιά που έιχα το ακαταλόγιστο του γελοτοποιού είχα ένα σορό προτάσεις.. τώρα δε τολμώ να διατυπωσω κάποια.. θα ακουγόταν τόσο ρυζοσπαστική που θα με έβριζαν όλοι μαζί.. :):)
καλησπερούδιαααα :):)

σοκολάτα πορτοκάλι είπε...

Μιλήστε ελεύθερα αγαπητέ!
Μου άναψες την περιέργεια...