Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Ο Άδωνις υπουργός;

10 σχόλια:

John D. Carnessiotis "Asteroid" είπε...

Και όμως, και όμως... Φαίνεται, θα το ζήσουμε κι αυτό!

John D. Carnessiotis "Asteroid" είπε...

Και όχι μόνον ο Άδωνις, ε;
Μεγαλεία!!!

CsLaKoNaS είπε...

πάμε πάρα πολύ καλά....

ΣΠ είπε...

Για να δούμε βρε παιδιά. Ας μην προτρέχουμε.

Ακόμη και μικροπολιτικά να το δούμε:
το ΠΑΣΟΚ έχει τρομερή ανθεκτικότητα και θα κάνει τα πάντα για να επιβιώσει, ακόμη και να συνεργαστεί με το καπάτσο και υπομονετικό ΛΑΟΣ. Συνεπώς, το σχήμα μάλλον θα περπατήσει, ακόμη κι αν η ΝΔ λυσσάξει.

ΣΠ είπε...

Χάσαμε τον Λαμπρινίδη όμως βρε παιδιά! Τι κούκλος!

Και θα τρώμε στη μάπα τον Αβραμόπουλο! Μπλιάχ!

koulpa είπε...

χαχαχα γειά σου σοκκολατοπορτοκαλακι μου.. τι τα θές.. αμα χάσεις την μπαλα.. θα το φάς το γκολ.. :) :)
καλημερούδια και καλό ΣΚ :) :)

ΣΠ είπε...

Ενταξει Κουλπα, ας αφήσω τα χαζοχαρούμενα!.. (αν και ονειρεύομαι χριστουγεννιάτικο F16 με τα περισσότερα λαμπιόνια της Ευρώπης)

Είναι ένα προϊόν συμβιβασμού, έξωθεν επιβεβλημένο, φτιαγμένο από το τρύπιο πολιτικό μας σύστημα, που, μετά από τερατώδεις πολυφωνίες ακόμη και την ύστατη ώρα, επιτέλους κατέληξε ή σύρθηκε σε μία πρόταση.
Είναι κατάντια το εθνικό μέτωπο και η ΜΑΒΗ να είναι σήμερα στη βουλή των Ελλήνων, αλλά αυτούς τους ανθρώπους τους ψηφίσανε οι συμπολίτες μας.
Επίσης είναι τραγική/ακατανόητη η εκτός τόπου και χρόνου στάση των ΚΚΕ/ΣΥΡΙΖΑ και δε βοηθάει ούτε την καθημερινότητα ούτε τον πολιτικό διάλογο.
Το μόνο ελπιδοφόρο αυτής της τραγελαφικής ιστορίας είναι ότι κάποιοι βουλευτές δεν στάθηκαν εντελώς ασπόνδυλοι και συνέβαλαν σε μία προσωρινή πρακτική λύση.
Η πρακτικότητα δεν ειναι το φόρτε μας. Μας αρέσει να μιλάμε ατελείωτα και να ονειρευόμαστε το τέλειο αλλά στην πράξη στραβώνουμε.

Τεσπα, αυτό ειναι το υλικό μας, με αυτό θα πρέπει να δουλέψουμε και να πορευτούμε, και αν μάθαμε κάτι από αυτήν την ιστορία μπορούμε να το εκφράσουμε στις ερχόμενες εκλογές.

xristin είπε...

Έτσι όπως τα καταφέραμε μοιάζει να ήταν αναπόφευκτη η έλευση του Άδωνι.
Αφου τα αριστερά κόμματα αποφάσισαν να παίξουν με τα δικά τους κουβαδάκια,σε άλλη παιδική χαρά,δεν υπήρχαν και πολλές εναλλακτικές.
Δεν πειράζει όμως,μπορεί να μας βγει και σε καλό.

SP είπε...

Einai mia kyvernisi anagkis me mpolikes kommatikes radiourgies stin opoia ypoekproswpeitai i n.d. kai yperekproswpeitai to laos.
Endexomenws i epomeni kyvernisi mas na einai synergatiki giati den mporw na fantastw pasok i n.d. na pairnoun autodynamia.
Tespa, auto pou exoume twra einai mia anagkaia proswrini lysi stin anapotelesmatiki kai xawdi diakyvernisi tou teleutaiou xronou.

Sorry gia ta greeklish.

Λεκάνα είπε...

αφου το ειδαμε και αυτο,τιποτα δεν ειναι απιθανο πια!
καλημερα και καλως σε βρηκα!