Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Μα έχει τίποτε δικό της? Θα πάω να τη δω.



Κάτι μεταξύ Μαντόνα, Ace of Base, Φριτζ Λάνγκ και Ζαν-Πιέρ Ζενέ.




Στο προηγούμενο επεισόδιο (Paparazzi) η Γκάγκα σκοτώνει το φίλο της επειδή εκείνος αποπειράθηκε να τη σκοτώσει. Εδώ, Γκάγκα και Μπιγιόνσε παιρνουν το αίμα τους πίσω, ως γνήσιες Αμερικανοπούλες. Στο 4:32 tribute στον Michael Jackson. Η φυλακή θυμίζει Αλμοδόβαρ.

5 σχόλια:

CsLaKoNaS είπε...

Πάντως Michael Jackson θυμίζει και το πρώτο βίντεο κλιπ. Τα πρώτα δευτερόλεπτα μου θυμίζουν το they don't really care about us. Δε μου αρέσει καθόλου η Lady Gaga. Δεν την παρακολουθώ κιόλας αλλά μου φαίνεται πολύ δεύτερη σε σχέση με τη δημοσιότητα που έχει λάβει.

ΣΠ είπε...

Συμφωνώ, είναι μετριότατη (ευτυχώς δεν ειναι φάλτσα, όπως η Μόνικα γιατί δε θα το άντεχα) και τα τραγούδια δεν αρμόζουν στά βίντεο (τα οποία βιντεο δεν ειναι -βεβαίως- δικής της έμπνευσης).

Ομως, συχνά οι μέτριοι πετυχαίνουν ενώ οι άριστοι χάνονται (στην academia ειναι κοινός τόπος), και αυτό είναι άξιο παρατήρησης και μελέτης.

CsLaKoNaS είπε...

Φάλτσα η Μόνικα; Η δικιά μας η Μόνικα; Απαπαπα...

Οι μέτριοι και οι φελοί επιβιώνουν. Τίποτα να παρατηρήσεις επ' αυτού. Νόμος αγαπητή μου. Νόμος!

:))

Ανώνυμος είπε...

Εμένα μου αρέσει η Lady Gaga. Δεν είναι φοβερό ταλέντο όπως η amy winehouse, αλλά έχει πλάκα να τη βλέπεις και να τα τραγούδια της είναι όμορφα.

ΣΠ είπε...

Είδα μερικά βίντεό της τραβηγμένα πριν ελάχιστα χρόνια. Ειναι ενα συμπαθητικό κοριτσάκι που τραγουδάει σαν τη Nora Jones. Καμία σχέση με το σημερινό δημιούργημα.
Εντυπωση μου κάνει και η τρέλλα που εχουν οι οπαδοί της για εκείνη, οι little montsters, οπως τους αποκαλεί. Χωρίς να εχει, προς το παρόν, κάνει κάτι σπουδαίο, εχει γινει role model.
Τα τραγούδια ειναι ευχάριστα αλλά δεν παύουν να ειναι αντιγραφές από διάφορα παλιότερα στυλ. Τα βιντεο επίσης αντιγραφές.
Το χειμώνα θα παιξει στο madison Square garden και θα παω να τη δω από κοντά.