Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Μα τι πίνει?

"Δείχνουμε ότι τα θηλυκά έφηβα ζώα έχουν εντονότερα συμπτώματα καταθλιψης μετά από βραχυχρόνια στέρηση νικοτίνης, γεγονός που συμφωνεί με τη βιβλιογραφία της ανθρώπινης κατάθλιψης.
Επίσης δείχνουμε ότι στα αρσενικά ζώα συμπτώματα κατάθλιψης εμφανίζονται μετά από μακροχρόνια στέρηση νικοτίνης, επίσης σε συμφωνία με τη βιβλιογραφία.
Επιδημιολογικές μελέτες είναι απαραίτητες προκειμένου να επιβεβαιωθεί ή να απορριφθεί η υπόθεσή μας."

Μα πάρε μια απόφαση βρε χριστιανέ μου! Συμφωνούμε ή όχι με τη βιβλιογραφία?

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κόψω το τσιγάρο αγόρασα έναν ροζ κουμπαρά στον οποίο πρσοθέτω 5 δολλάρια για κάθε Σαββατοκύριακο που δεν καπνίζω και άλλα 5 αν καταφέρω να μείνω στα τρία τσιγάρα/μέρα τις καθημερινές.
Πάω να πάρω τσιγάρα!

5 σχόλια:

John D. Carnessiotis "Asteroid" είπε...

Και;
Άδειος ο κουμπαράς;
;-)

koulpa είπε...

xaxaxa έτσι είναι οι μελέτες.. :):)
καλή επιτυχίαααααα.. κι εγώ θέλω να θελήσω.. αλλά δυσκολεύομαι.. :):)
καλημερούδια κι από εδώ :):)

σοκολάτα πορτοκάλι είπε...

@Asteroid
$25.00 παρακαλώ! Θα πάρω τη Νίκον με χρήματα του κουμπαρά! Η έστω το σώμα της. ..Αντε το μισό της σώμα!

@Κούλπα
Πρέπει να εισαι και καλός επιστημονας και καλός μάνατζερ για να πετυχεις εδώ. Αν εισαι μόνο μάνατζερ, καταλήγεις να γίνεις άθλιος επιστημονας και να γράφεις ενα σωρό βλακείες. Αν εισαι μόνο επιστημονας δεν βρίσκεις ούτε δεκαράκι για πειράματα. Τελος πάντων.... 11 μήνες απέμειναν!

Κι εγώ δυσκολεύομαι αλλά εβαλα την κάμερα για ανταγωνιστή και ισως κάτι καταφέρω :)

koulpa είπε...

xaxa ναι αυτό με το μανατζμεντ.. είναι ουσιαστικα παλιό.. βέβαια.. συνήθως ο μάνατερ είναι αυτός που τελικά εκμεταλεύεται την εργασία του επιστήμονα.. αλλά και στη φύση έτσι γίνεται.. :):)
χαχα κι εγώ προ 3ετίας προσπάθησα να με εκβιάσω έτσι.. έπρεπε να πάρω αυτοκίνητο για τη δουλειά μου.. και είπα να πληρώνω τις δόσεις.. ΑΝΤΙ να πληρώνω καπνους.. αλλά τελικά υπαναχώρησα.. οι δόσεις δε μου πήγαιναν ποτέ.. πρωτιμησα χωρίς νέο αυτοκίνητο και χωρίς δόσεις.. και συνέχισα να καπνίζω.. :):)
ο πατέρας μου το έκοψε στα 48.. πλησιάζοντας αυτη την ηλικία όλο και τρόγομαι.. :):)
11 μήνες;.. εύχομαι να μας βρείς καλήτερους από ότι μας άφησες.. :):)
καλημερούδιαααα :):)

σοκολάτα πορτοκάλι είπε...

@Κούλπα,

Ήμουν έξω φρενών χτές. Παλευα να καταλάβω επιστημονικές ψευτοσοφίες (μαλακίες και ψέμματα δηλαδή...)και τα νευρα μου δεν άντεξαν! Πήγα για τσιγάρα!
Το σημαντικότερο ειναι να κλεισω οσο περισσοτερους "λογαριασμούς" πριν φύγω και δεν αντεχω να χάνω το χρόνο μου για κουταμάρες.

Δεν πρεπει βεβαια να συγχυζομαι τόσο γιατι το καλό της επιστήμης ειναι οτι πάντα κερδίζει η αλήθεια ενώ οι "μαναζτερς" εχουν σχετικά μικρό χρόνο ζωής.
Πόσο να κρατήσει ένα ψέμα όταν η πραγματικότητα το απορρίπτει? Ενα χρόνο? 5? 100? 500? Ε, κάποια στιγμή θα φανεί το λάθος.
.................

Νομίζω η Ελλάδα θα ειναι πολύ καλύτερη το 2011, και ακόμα καλύτερη το 2012. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος.