Δευτέρα, 9 Μαΐου 2011

6,000

“Χρειάζομαι 6000 δολλάρια για να βγάλω το επόμενο εξάμηνο. Κόπηκε τελείως η μία υποτροφία και η άλλη περιορίστηκε. Έχω 7000 και 3000 και 5000 δολλάρια από φοιτητικά δάνεια, υποτροφίες και τη δουλειά στη βιβλιοθήκη αλλά πρέπει να φτάσω τα 21000 για να βγούν τα έξοδα της σχολής!"

Αγώνας δρόμου μέχρι να βρεθούν χρήματα για τη Heather, που είναι 24 και αυτοσυντηρείται από τα 18, έχει κάνει δεκάδες δουλειές του ποδαριού, δεν τη βοηθάνε οι γονείς της, και παλεύει με την ΑDHD με φάρμακα αλλά και με αξιοθαύμαστη αυτοπειθαρχία και αποφασιστικότητα.

5 σχόλια:

koulpa είπε...

ax σοκκολατοπορτοκαλάκι μου.. με χιλιάρικα μιλούσαμε πριν το 08.. το 09 ξεπέσαμε στα κατοστάρικα.. τώρα ψάχνουμε κάνα φραγκοδίφραγκο.. :) :)
την καλημέρα μου :) :)

σοκολάτα πορτοκάλι είπε...

Καλημέρα Κούλπα!

Αμερικλάνος είπε...

Και μετά παραπονιόμαστε εμείς και κάνουμε καταλήψεις για τα βιβλία, τα ιδιωτικά πανεπιστήμια κλπ. Τα θέλουμε όλα στο χέρι, το μόνο που ξέρουμε σαν Έλληνες είναι να απαιτούμε, την ώρα που άλλοι λαοί αγωνίζονται! Εμείς οι μόνο αγώνες που κάνουμε είναι για να απαιτήσουμε πράγματα!

Τα πήρα πάλι.

ΣΠ είπε...

Δεν μπορώ να με φανταστώ να αποφοιτώ με χιλιάδες ευρώ φοιτητικό δάνειο. Μεγάλο άγχος.

Αμερικλάνος είπε...

Ούτε οι Αμερικάνοι μπορούν να φανταστούν να αποφοιτούν με ένα χρησιμοποιημένο κωλόχαρτο για πτυχίο! Όπως μάθει κανένας...